Условия за доставка


Условия за доставка

ПОРЪЧКА

Може да направите своята поръчка от онлайн магазин scarlet.bg  на тел.0888 08150 или през уеб сайта, посредством пазарската кошница.
Ако пазарувате онлайн за първи път или се затруднявате с направата на поръчка, колебаете се какъв размер е подходящ за вас, или искате да получите някаква друга информация относно артикулите , то моля  да се свържете с нас на посочения телефон.
Всички поръчки се изпращат от наши консултанти след потвърждение по телефон.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ - наложен платеж
Направените поръчки може да заплатите в брой ( НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ) при доставката в посочен от вас офис на куриерска фирма Еконт или на самия куриер, когато пратката е изпратена до адрес на клиента.

ДОСТАВКА - срок на обработка и доставка
scarlet.bg доставя стоките, поръчани от вас с куриерска фирма Еконт. Поръчката ви  може да бъде доставена до всяка точка в България - до адрес или до поискване в офис на куриера. Тук можете да разгледате офисите на куриера www.econt.com.
Искаме всички наши клиенти да са доволни, затова изпращаме всяка стока с опцията ПРЕГЛЕД . Така вие може да прегледате артикула за период от 15 минути преди да заплатите
Всяка поръчка се обработва и изпраща на клиента за 1 работeн ден. Изключение правят единствено доставките до адрес на селата, където има определени дни за разнос.

Поръчки приети след 17 ч в работни дни се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в почивни дни, се обслужват в първия работен ден.
Поръчките, направени до 17:00 часа се обработват на същия ден като най-често пристигат на следващия работен ден между 9:30 и 17:00 часа до адрес или до 10:00 часа в офис на куриера. В събота доставки се извършват до 13:00 часа , офисите на куриерите работят от 9:00 до 13:00 часа . Всички доставки, заявени в петък, да се доставят в събота до адрес, се начислява такса ПРИОРИТЕТ - 2,00лв.
Поръчките, направени след 17:00 часа се обработват на следващия работен ден.
Поръчките за селата са с фиксиран ден на разнос 2 до 5 дни в седмицата и се определя от куриера.
Доставки не се извършват в неделя и на официални празници . Поръчки, направени в празнични или почивни дни се обработват на първия работен ден. В случай на нужда всеки клиент на онлайн магазин scarlet.bg  запазва правото да поиска различни условия на доставка.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

  При поръчка доставката е фиксирана. При поръчката ще видите крайната цена.
  Ако поръчката не е одобрена след опцията: Преглед, и желаете да бъде върната, доставката се поема и в двете посоки от клиента.
  При дадена поръчка в петък да се достави  в събота до адрес, се начислява такса Приоритет в размер от 2,00лв.Тя се поема от клиента, начислява се от фирма Еконт.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Всеки клиент, без основания, може да откаже получена от него поръчка в рамките на 14 календарни дни считано от датата на получаване на поръчката, както и в момента на получаването след Прегледа пред куриера. Вашето желание за отказ от поръчка е нужно да се свържете с наш консултант на тел. 08888 08150, като в този случай ще трябва да заплатите транспортните разходи по връщането.
Молим Ви да пазите кореспонденцията си като доказателства в случай на възникнали спорове.

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ
Всяка една поръчка, направена в онлайн магазин www.scarlet.bg , може да бъде заменена или върната в 14 дневен период считано от датата на предаване на куриер към клиент, съгласно Закона за защита на потребителя.
Ако полученият артикул не Ви е по мярка, можете да го замените за същия продукт с друг размер или друг продукт, като са спазени следните условия:
    - Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, вмирисана).
    - Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
    - Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари при наличие на такива.
    - При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.
Ако върнат от клиент артикул не отговаря на горните изисквания, scarlet.bg запазва правото си да върне стоката на клиента без предупреждение!
Ние сме съгласни да покрием транспортните разходи, само ако:                                      
    -получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;                                
    -грешка в размера е настъпила по наша винa;                                                              
    -продуктът има дефект или някаква част от поръчката липсва;

ЗАМЯНА НА АРТИКУЛ

Ако желаете да замените артикул от Вашата доставена поръчка, моля да се свържете с нас на телефон 08888 08150 , за да уточним подробностите по замяната .
    - НЕ връщайте сами по куриер артикулите, които желаете да замените, без да сте ни уведомили.
    - Замяна на артикул е препоръчителна за продукт на същата или по-висока стойност от първоначално закупения. В случай, че при размяна изберете продукт на по-ниска стойност разликата в цената ще бъде запазена във Вашия профил като кредит, който можете да ползвате по-късно за пазаруване.
    -След като получим пратката и се уверим, че е запазен търговския вид на стоката ние ще изпратим към Вас новата пратка с желаните от Вас размери/продукти.
Стойността на куриерските услуги в двете посоки при размяна е за сметка на Клиента.
Поръчки доставени с „Безплатна доставка” не могат да бъдат върнати отново с безплатна доставка. Клиентът е нужно да заплати предварително куриерската такса.

ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ

   Ако желаете да върнете даден артикул (или всички артикули) от поръчката свържете се с наш сътрудник ана тел.0888 08150 като посочите
    - номера на Вашата поръчка (ще го намерите в e-mail-а с потвърждение на поръчката или във Вашия профил, ако пазарувате като регистриран потребител).
    - причина за връщане.
    - посочете, че желаете изцяло възстановяване на сумата от наша страна .
Разходите по транспорта (куриерски такси) на върната поръчка се поемат от Вас и е необходимо да ни върнете поръчката с опцията Преглед. След като получим пратката ще се свържем с Вас, за да потвърдим получаването й, както и че стоката е в запазен вид, който позволява да я приемем обратно.
НЕ връщайте сами по куриер артикулите, които искате да върнете, преди да сте се свързали с нас.
В раздел ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА са описани условията, на които да отговаря върнатата стока. Ако  артикула не отговаря на тези изисквания,  scarlet.bg си  запазва правото да върне стоката на клиента без предупреждение!

ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ
След като получим обратно върнатата от Вас стока и се уверим, че тя е в запазен вид , ние ще възстановим сумата отново с наложен платеж към вас.

Приятно пазаруване!